Individuell Coachning

Individuell coachning

Med en personlig tränare eller som vi kallar det, individuell coach ökar dina chanser att lyckas med din träning. Få en individuell coach som planerar, utvecklar och anpassar din träning efter dig.

Med en individuell coach får du skräddarsydda träningspass anpassade efter dina mål, en coach som finns där för dig under hela ditt träningspass och som hjälper dig med resten av veckans upplägg när det kommer till din träning.

Läs mer om våra coacher  Coach Catta  och  Coach Jip 

Tränar du redan flera gånger i veckan?

Är du erfaren inom träning men vill ha hjälp med specifika områden? Vill du få en helt ny start och kampa mot nya mål? Då kan våra individuella coacher hjälpa dig!

Komplettera din träning med en individuell coach. Ta hjälp av en individuell coach för att optimera din träningsvecka. Arbeta mer mot specifika mål, finslipa rörelser som är tekniskt krävande och få helt skräddarsydda träningspass som är gjorda efter dig.

Vad är en individuell coach?

En individuell coach är din genväg till bättre resultat och roligare träning. Din coach hjälper dig med ditt träningsupplägg och planeringen av din vardag för att optimera återhämtning och utveckling. Din coach motiverar dig genom ni tillsammans sätter upp realistiska mål och arbetar med feedback och uppföljning. Din coach finns där och peppar dig genom dina träningspass och finns där för dig att diskutera träning och kost. Din individuella coach vägleder dig i djungeln av träning och hälsa.

Boka din kostnadsfria konsultation redan idag!