Prova På & Gästträning

Prova På & Gästträning

I Corona tider så har vi just nu ingen gästträning. Därför är nedanstående information på paus! Detta för att säkerställa att vi kan hålla våra städrutiner, socialdistans samt övriga riktlinjer som satts upp för att vi skall kunna träna säkert tillsammans. Har du frågor; maila oss på yesboxfalun@gmail.com Vill du Prova På inför eventuellt köp av medlemskap är du välkommen att boka en gratis Prova På Locals. Gäller för "Locals" som bor i området. Gång nummer två som du besöker oss behöver du betala. Är du på besök i Falun och vill gästträna kostar Open Gym och Coachad Wod 150 kr. 7dagars kort 250 kr Är du på besök längre tid, och önskar träna flera pass; maila oss på yesboxfalun@gmail.com så syr vi ihop ett paket.

Prova På & Gästträning

I Corona tider så har vi begränsat gästträning till att endast gälla om du följer med en befintlig medlem/coach. Detta för att säkerställa att vi kan hålla våra städrutiner, socialdistans samt övriga riktlinjer som satts upp för att vi skall kunna träna säkert tillsammans. Har du frågor; maila oss på yesboxfalun@gmail.com Vill du Prova På inför eventuellt köp av medlemskap är du välkommen att boka en gratis Prova På Locals. Gäller för "Locals" som bor i området. Gång nummer två som du besöker oss behöver du betala. Är du på besök i Falun och vill gästträna kostar Open Gym och Coachad Wod 150 kr. 7dagars kort 250 kr Är du på besök längre tid, och önskar träna flera pass; maila oss på yesboxfalun@gmail.com så syr vi ihop ett paket.
Specialanpassade ”tävlingsmedlemskap” finns för de atleter som önskar registrera sig och tävla för YesBox Falun, individuellt eller i lag. Dessa medlemskap är flytande och anpassas efter varje situation. Beslut fattas av ägargruppen.