Köp Medlemskap

Medlemskap

Vi tar endast in 100 privata medlemmar! Just nu finns 35 platser kvar.
För att garanterad plats, köp ditt medlemskap nedan. 

Anläggningen är öppen 05.00-23.00 alla dagar. Vi erbjuder i snitt 15 coachade workouts per vecka. Fokus på funktionell träning, olympiska lyft, mobilitet&rörlighet, yinyoga, yoga flow och gravid/mammaträning. 

Ditt medlemskap registreras på din användare, och du kan börja boka träning omgående. Du behöver inte hämta ut kortet fysiskt, utan det sparas digitalt!

Du kvitterar ut kod till dörren och skriver under ditt medlemsavtal tillsammans med coach vid bemannad tid för coachad wod.

Open Gym 05.00-23.00
Coachad Wood
Medlemspris på WorkShops
15 min akut behandlingstid
45 min Personlig Introduktion
45 minuters massage
1 Gästträning
2 månader gratis träning

*bindningstid 12 månader från köp

Exklusivt månadsmedlemskap med bindningstid 6 månader, med betalning/mån på faktura. (20 kr tillkommer i administrativ avgift.) Alternativt betalning via Klarna.

Open Gym 05.00-23.00
Coachad Wood
45 min personlig introduktion
medlemspris på WS
15 min akut tid för behandling 

*bindningstid 6 månader från köp

Exklusivt månadsmedlemskap med bindningstid 12 månader, betalning/mån på faktura. 20 kr tillkommer i administrativ avgift. Du kan även välja att betala via Klarna.
Open Gym
Coachad Wood
45 min personlig introduktion
Medlemspris på WS
15 min akut tid för behandling. 

*bindningstid 12 mån från köp

Har du redan ett medlemskap med bindningstid på en annan anläggning men önskar träna med oss? Då tecknar du ett "ÖvergångsMedlemskap", med 6 månaders bindningstid hos oss.

Du börjar betala ditt nya medlemskap från det att ditt gamla löpt ut. Du får första fakturan nu men betalningsdatum på faktura blir då ditt gamla medlemskap går ut. Fram tills dess är din träning på YesBox Falun gratis.
(Faktura avgift på 20kr tillkommer)

Ange i meddelande rutan när din gamla bindningstid går ut, och maila oss en kopia med bekräftelse på uppsägning av ditt gamla kort.

Medlemskap för dig som studerar, är föräldraledig, sjukskriven eller arbetslös!

OpenGym
Coachad Wod
15 min akuttid för behandling

* bindningstid 6 månader
Du behöver ett intyg för att styrka vilken grupp du tillhör. Föräldralediga är välkomna att ta med sina barn till träning, och ansvarar som alltid för säkerhet själv! 

Klippkort gäller både på Open Gym och Coachad Wod. Kortet är personligt, gäller i 6 månader och kan ej bytas mot kontanter eller förlängas.

Alla medlemmar har tillgång till ”dagens WOD” som du hittar på "paddan" framme vid tavlan.  Det är samma program som körs på den coachade woden för dagen.

Vi erbjuder också Open Gym där det är fritt att träna ”dagens WOD” själv, tillsammans med andra kompisar eller att träna efter den programmering som du själv önskar samt att vi erbjuder individuell coachning på plats!