VATprogram

VATPROGRAM

Oavsett vilket av våra program du tränar efter bygger de på flera års erfarenhet och är konstruerade för att du ska utvecklas.

Vi är noga med feedback till alla våra kunder. Om du har frågor och funderingar hjälper vi dig. Har vi inte hört av dig på länge, då kontaktar vi dig och frågar hur det går.

Alla våra program är tillgängliga för dig direkt i din mobil. Genom TheFitbot eller Googledrive ser vi till att du alltid har tillgång till ditt träningsprogram.

VATprogram

VÅRA TJÄNSTER OCH TRÄNINGSPROGRAM

INDIVIDUELLT PROGRAM

Med ett individuuellt program får du alla verktyg du behöver för att lyckas. Vill du få garanterade resultat, ett skräddarsytt program och en tränare som bryr sig om din utveckling? Då är du välkommen att kontakta oss för en konsultation. 1200 kr/månad.

VAT PLAN 1.0

12veckor Crossfit träning precis som den ska vara. Välplanerad, utmanande och det kommer att utveckla dig som atlet. Tycker du att 5 pass i veckan är mycket? Då kan du utan problem sprida ut dina 60träningspass över fler veckor. 1200 kr/12 veckors program.

 

VAT PLAN 2.0

Crossfit, roligt, utmanande och fokus på utveckling. Vår VaTPlan 2.0 är ett träningsprogram som du får på mailen fem dagar i veckan. Träna, ha kul och utveckla din fitness för framtida utmaningar. 400 kr/månad.

FUNCTIONAL FITNESS 1.0/2.0

Våra functional fitness program riktar in sig på dig som kan Crossfit men vill lägga mer fokus på styrka, kondition och muskelmassa. Du får ett färdigt program på 14 veckor i din hand. 600 kr/14 veckor träning.

VAT STRENGTH

Fyra tunga träningsdagar i veckan i 12 veckor för dig som har mål att bli starkare. Marklyft, knäböj, bänk och press. Vi har kryddat detta med lite assistans övningar och några kortare metcons med fokus på att bli starkare. 600 kr/12 veckor träning.

VATprogram