individuell pt/coach

PT/COACHING

individuell coachning

Har du kört fast eller vill ha hjälp med specifika områden? Vill du få en helt ny start och nå nya mål? Har du en skada och behöver rehabilitering? – Våra coacher hjälper dig!

Optimera din träning genom att ta hjälp av en individuell coach.
Arbeta mer mot specifika mål, finslipa rörelser som är tekniskt krävande och få helt skräddarsydda träningspass som är framtagna utifrån dina förutsättningar och mål.

En individuell coach kan vara en väg till bättre resultat och roligare träning. Din coach hjälper dig med ditt träningsupplägg och planeringen för att optimera återhämtning och utveckling. Tillsammans sätter ni upp realistiska delmål som alla sen mynnar ut i att det slutgiltiga målet uppnås.. Ni arbetar målmedvetet och strukturerat, med feedback och uppföljning och din coach motiverar och peppar dig på dina pass.

 

Priser

Individuell coachning/PT är något för alla.  Det kan röra sig om att du någon gång då och då vill se över tekniken eller få hjälp med att komma tillbaks efter en skada till att du vill ha stöttning under en längre tid för att nå dina mål.

En gång (750:-)  – För den som vill prova på individuell coachning/PT eller som har behov lite då och då men inte regelbundet.

Klippkort 5 ggr (3375:-)
Klippkort 10 ggr (6375:-)
– För den som
vill vill ha individuell coachning/PT mer regelbundet eller helt enkelt vill komma lite billigare undan.

 

 

Vill du veta mer eller boka tid för individuell coachning (PT), kontakta oss.