köpvillkor

Köpvillkor

När du genomför ett köp i YesBox onlinebutik är du medveten om och accepterar att det innebär att du åtar dig ett betalningsansvar. Försäljning kan ej ske till omyndig under 18 år.

Priserna i YesBox onlinebutik visas inklusive moms. Alla våra kort är personliga och kan inte delas, överlåtas eller säljas vidare. De kan inte heller lösas in mot andra varor i butiken eller presentkort. Alla kort, biljetter och presentkort gäller under den period som angetts och inga kort eller biljetter kan frysas eller flyttas fram till någon annan period.

Alla bokningar och köp görs via vår hemsida i bokningssystemet eller i våran app). För att du ska kunna göra en bokning eller köp behöver du registrera dig i systemet. Självklart kan du ta kontakt med oss på YesBox för att få hjälp kring din bokning i systemet.

Ångerrätt

Vid köp av tjänster från YesBox har du som konsument rätt att ångra köpet på det sätt som lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler närmare anger. I vissa fall äger du rätt att frånträda ett köp (ångerrätt).

Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att till YesBox lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag du beställde tjänsten (ångerfristen). Detta förutsätter att du inte har börjat utnyttja kortet, biljetten eller köpt tjänst.

Vill du använda dig av ångerrätten ska du kontakta  YesBox. Skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet (t.ex. ett brev avsänt per post, fax eller e-post) vår e-post: info@yesboxfalun.seFör att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.

Verkan av utövad ångerrätt

Om du frånträder ett ingånget avtal kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. I vilket fall som helst kommer återbetalningen inte att kosta dig något

Företagsinformation

YesBox Falun AB

Västermalmsvägen 10 (besöksadress)
791 77 FALUN
Organisationsnummer: 559312-1295
E-postadress: info@yesboxfalun.se