individuell pt/coach

PT/COACHING

individuell coachning

Har du kört fast eller vill ha hjälp med specifika områden? Vill du få en helt ny start och nå nya mål? Har du en skada och behöver rehabilitering? – Våra coacher hjälper dig!

Kanske är det så enkelt att du bara vill ha lite hjälp med att komma igång med träningen… du är inte ensam! Våra coacher hjälper dig hitta vilken typ av träning som passar bäst för dig och skapar ett upplägg som gör att du inte bara kommer igång en eller två gånger… och sen tappar suget (vi vet hur det kan bli), utan får dig att vilja fortsätta och utvecklas mot dina personliga träningsmål. Det kan vara allt ifrån att ta trapporna på jobbet utan att bli andfådd, springa milen eller greja i trädgården utan att få ont i ryggen.

Eller så kan det vara så att du har ”fastnat” i din utveckling och vill ha hjälp med att optimera din träning och ta nästa kliv. Kanske har du ett mer specifikt mål som du vill uppnå eller vissa tekniska övningar som du vill lära dig eller förbättra. Drömman om att gå på händer, klara en muscle up, förbättra dina olympsika lyft. Vi hjälper dig på vägen mot dina mål och skapar skräddarsydda träningspass med övningar och progressioner som är framtagna utifrån dina förutsättningar.

En individuell coach kan helt enkelt vara en väg till bättre resultat och roligare träning. Din coach hjälper dig med ditt träningsupplägg och planeringen för att optimera återhämtning och utveckling. Tillsammans sätter ni upp realistiska delmål. Ni arbetar tillsammans målmedvetet och strukturerat med kontinuerlig feedback och uppföljning.  

Vi har även DUO PT. För dig och din kompis som vill göra resan tillsammans och peppa varandra.

 

Priser

Individuell coachning/PT är något för alla.  Det kan röra sig om att du någon gång då och då vill se över tekniken eller få hjälp med att komma tillbaks efter en skada till att du vill ha stöttning under en längre tid för att nå dina mål.

Individuell PT
En gång (800:-)
Klippkort 10 ggr (7 200:-)
Klippkort 5 ggr (3 800:-)

DUO PT (träna med en kompis)
En gång (1 200:-)
Klippkort 10 ggr (10 800:-)
Klippkort 5 ggr (5 400:-)

 

 

Vill du veta mer eller boka tid för individuell coachning (PT), kontakta oss.