Nu har vår ”bebis” YesBox Falun varit officiellt öppen i 2 veckor. Jag är stum av beundran och stolthet inför er; människor som fyller boxen med kärlek, omtanke och träningsglädje. Vi har tillsammans skapat den plats för #goodvidetraining som jag visionerat de senaste 10 åren. Tack vare oss alla tillsammans finns den platsen nu på riktigt och inte bara i min fantasi. Var denna resa tar oss ska bli spännande att uppleva. Och jag vill påminna oss alla om att stanna upp och fortsätta se varandra för de fantastiska människor vi är, både på boxen och utanför. Vi inspirerar många.

Alla ni som gjort detta möjligt betyder mycket för mig. Fortsätt att låta era sinnen och hjärtan vara öppna, och var ödmjuk inför de utmaningar som kommer. Så ser livet ut. Och glöm inte bort; utveckling händer inte utan träningsvärk! Den får oss att växa och blir starkare. Både mentalt och fysiskt.

Tack // Coach ”Catta”