På lördag 13/10 kl 15.00 kör YesBox – wodkompis ett wodkompispass till förmån för bröstcancerforskningen.

Vänner, denna månad vill vi uppmärksamma lite extra  Vi är många som upplevt den hemska sjukdomen cancer på nära håll.. Vi vet att fysisk aktivitet gör skillnad och vill därför tillänga denna veckas lördagsfitness till förmån för Rosa Bandet kampanjen och hedra alla kvinnor i vårt liv.

Vi har också startat en insamling till förmån för cancerforskningen där du kan lämna ditt bidrag fram till den 31/10. Tillsammans kan vi göra något för någon  Länk hittar ni här: https://www.cancerfonden.se/insamlingar/yesbox-wodkompis

Vi vill fylla boxen och visa vårt stöd till alla kvinnor som kämpar ? Bänk & wod som vanligt så ta med en kompis, visa ditt stöd och bidra gärna till insamlingen OBS att alla måste checka in sig i timecenter ?”

Med vänlig hälsning, Jennie & Elin – wodkompisar